Nyomtatás

Újabb nemzetközi járatokon érhető el az étkezőkocsi-szolgáltatás

2019-09-27 564

A nyári menetrendi időszakban a Balaton expresszvonatokban közlekedtetett étkezőkocsik kedvező fogadtatása nyomán, a MÁV-START szeptemberben – több lépcsőben – nemzetközi forgalomban is bővítette a szolgáltatást. A hónap végére valamennyi bécsi EuroCity és gyorsvonat, valamint a brassói Corona InterCity is étkezőkocsival jár – közölte közleményében a vasúttársaság.

A Bukarest–Budapest–Bécs viszonylatú Dacia gyorsvonatban a Budapest és Bécs közötti szakaszon, valamint a Bécs–Budapest–Kolozsvár útvonalú Transilvania EC-ben a teljes viszonylaton közlekedik étkezőkocsi szeptember 29-től, illetve a visszaúton szeptember 30-tól.

Ezeknek a vonatoknak az étkezőkocsijában a többi bécsi EuroCity-jével megegyező összetételű és árú kínálattal várja utasait a MÁV-START. Az ételek között megtalálhatók hagyományos magyaros fogások, valamint streetfood jellegű ételek is. Az italkínálatban a csapolt sör mellett minőségi borok és röviditalok, valamint 100 százalékos gyümölcslevek is szerepelnek – tette hozzá a MÁV.

Forrás: hirado.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek