Nyomtatás

GreenWave konferencia, 2019. október 10.

2019-09-18 709

greenwaveKreatív zöld marketing és kommunikációval kapcsolatos konferenciája nem csak médiás szakembereknek tartogat izgalmas témákat. Többek között szó lesz arról, hogy: Mennyire égető probléma ma a műanyaghulladék, és milyen szerepe van a fogyasztónak, a politikának és cégeknek a megoldásban? Hogyan tehet az Ön vendéglátóhelye a műanyaghulladék csökkentéséért?

Hogyan érdemes kommunikálni az ökotudatosságot a fiatalok felé és hol van ebben az influencerek felelőssége? Érdemes-e zöldebbé válni, hogy újabb célcsoporttal bővítsük látogatóink körét? Mennyire fontos leendő és meglévő kollégáinak, hogy zöld-e a cége? Vonzóbb-e a zöld munkáltatói márka? Jelenthet-e a zöld szemlélet megoldást a horeca-szektor munkaerőpiaci kihívásaira? Hogyan tegyen az élelmiszerhulladék-termelés ellen és ezt miként kommunikálja a munkatársai, látogatói felé? Vajon anyagilag is megéri?

Részvételi díj:
- teljes árú jelentkezés: 39 900 Ft áfa / fő
- csoportos jelentkezés 3 főtől: 34 900 Ft + áfa / fő

A jelentkezési lap letöltéséhez kattints a képre, majd kitöltve juttasd vissza a szervezőknek a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!

Időpont: 2019.10.10. (9:00-17:00)
Helyszín: CEU, Auditorium A (1051 Budapest, Nádor utca 15.)
További információk: greenwave.kreativ.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek