Nyomtatás

MSV – A legnagyobb ipari seregszemle Közép-Európában, Brnó, 2019. október 7-11.

2019-09-13 514

Az MSV nemzetközi gépipari szakvásár a legnagyobb ipari vásár a Cseh Köztársaságban, sőt egész Közép- és Kelet-Európában, egyúttal pedig a Brnói Vásárvállalat vásárnaptárának legfontosabb eleme. 

Az MSV kiemelkedik a közép-európai vásárok közül, hiszen idén már 61. alkalommal rendezik meg. A szakvásár rendezői több mint 1600 kiállítóra számítanak, felerészben Csehországon kívülről. A vásárra ebben az évben is mintegy nyolcvanezer látogató várnak a szervezők.

Rekord számú magyar részvétel

Idén Magyarországot 22 kiállító képviseli, összesen 300 négyzetméter területen. Az óriási érdeklődés híven tükrözi, a két ország gazdasági kapcsolatainak fejlődését. Visszatérő kiállítók közé tartozik a PUR előállítására és feldolgozására specializálódott LUC Kft. és az ISD Dunaferr, utóbbi már több mint 10 éve rendeszeresen részt vesz az MSV-n. A Dunaferr ezt a rendezvényt tekinti legfontosabbnak a régióban, ide koncentrálják értékesítési megbeszéléseiket. Új kiállítók között a Haris Digital Engineering Kft. informatikai megoldásaival és a Budai Benefit Kft. lézertechnológiai eljárásaival mutatkozik be.

msv

Idén hosszú idő után két magyar közösségi stand is lesz az MSV-n. A CED, a Közép-Európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. által szervezett standon hat cég vesz részt, ahol elsősorban az ipari szűréstechnika, hidraulika, gépgyártás, öntészet mellett az automatizálás és IT-megoldások kaptak helyet. Az ESKO Kft. által szervezett standon pedig nagyon széles spektrumban mutatkoznak be a magyar cégek, hiszen a gépgyártástól az építőipari megoldásokon és a járműgyártáson keresztül a környezetvédelem, a talajművelés, és az élelmiszeripari gépek gyártói is képviseltetik magukat.

msvlog

A magyar kiállítók listája az MSV hivatalos oldalán érhető el.

Kiemelt témakörök: Ipar 4.0, digitális gyár, környezetvédelem és logisztika

Az MSV fő témája az Ipar 4.0 és a digitális gyár, hiszen manapság a termelés digitalizációja meghatározó irányzat az ipari innovációs folyamatokban.
Az MSV-vel párhuzamosan két további szakvásárt is rendeznek: a közlekedési, áruszállítási és logisztikai ágazatot felölelő Transport & Logistika-t, valamint a környezetkímélő ipari megoldásokat felvonultató ENVITECH-et. Az ENVITECH kiemelt témaköre a körforgásos gazdaság – a nyersanyag-erőforrásokkal történő gazdálkodás, az ipari és kereskedelmi fenntarthatóság egyik központi, a jövőbeni fejlődést meghatározó irányzata. 2019-ben a start-up-projektek befektetési lehetőségei is előtérbe kerülnek.

Látogasson el Ön is az MSV szakvásárra! Vegye meg belépőjegyét kedvezményesen már most!

További felvilágosítás: www.bvv.cz/en/msv és www.bdexpo.hu/msv

Magyarországi képviselet:
BD-EXPO Kft.
1021 Budapest
Hűvösvölgyi út 4.
Tel.:1-346-0273
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.bdexpo.hu/msv

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek