Nyomtatás

Folytatódik az esztergomi Mária Valéria Hotel építése

2019-09-13 727

mariavaA négycsillagos, nyolszintesre tervezett szállodában összesen 149 szobát és 476 darab parkolóhelyet alakítanak ki. A négycsillagos, nyolcszintesre tervezett hotel tartófala, a födémek és lépcsők már elkészültek egy korábban félbehagyott építkezésben. A Market Építő Zrt. most folytatja a munkát nettó 6,742 milliárd forintos szerződéses értéken – számol be a Magyar Építők.

A most következő fázisban a szakipari és szigetelési munkákat, a homlokzat kialakítását, a gépészeti és elektromos szereléseket, a burkolást, valamint a belsőépítészeti munkákat végzik el.

mariavaleria

A Mária Valéria hídra felvezető Táncsics utcában, a Prímás-szigeten épülő szállodában összesen 149 szobát és 476 darab parkolóhelyet alakítanak ki. Az első három emeleten a standard szobák lesznek, a negyedik emeleten pedig a 26-60 négyzetméteres lakosztályok kapnak helyet.

A létesítményben lesz egy 220 fős étterem külső terasszal és egy 600 adagos konyhával, konferenciák és előadások megtartására alkalmas, három részre osztható, mintegy 370 fős nagyterem, ezen felül hat kisebb terem, fitneszterem és a wellness-részleg, két elektromos autós gyorstöltő pont, valamint gyermekek számára kialakított játéktér és ehhez kapcsolódó büfé.

Forrás: turizmus.com

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek