Nyomtatás

Ugrándozó kecskék, Éjszakai Kalandtúra és Erdei Piac a Budakeszi Vadasparkban szeptember második hétvégéjén

2019-09-13 368

kecskebemutatóKülönleges programjai mellett igazi látványos attrakcióval várja a látogatókat szeptember második hétvégéjén a Budakeszi Vadaspark. A pénteki Éjszakai Kalandtúrán és a vasárnapi Erdei Piacon kívül a hét utolsó napján kecskeügyességi bemutatót láthatnak az érdeklődők. A programok a belépő árán felül ingyenesen látogathatók.

A Budakeszi Vadaspark komoly figyelmet fordít arra, hogy interaktív előadások és látványos bemutatók során testközelből ismerkedhessenek meg a látogatók a Magyarországon őshonos és a Kárpát-medencébe betelepült állatok legkülönösebb, legfurcsább, legérdekesebb szokásaival és képességeivel. Kevésbé köztudott, hogy a kecske idomítható állat; olyannyira, hogy egy-egy finom falat megszerzéséért, vagy csupán kedvtelésből valóságos „akrobatamutatványra” képes. A látogatók most első kézből tapasztalhatják meg, milyen ügyesen lavíroznak a különböző akadályok között ezek a bohókás állatok. A szakértő idomárok szeptember 15-én, vasárnap ráadásul nem is egy, hanem kettős attrakció során mutatják be, hogy pontosan milyen az, amikor ez a kedves kis háziállat, amelyből több egyed is található a Vadaspark Parasztudvarában, vígan ugrándozó artistává változik. A bemutató közben szó esik a háziasításról és a látogatók megismerkedhetnek az állatidomítás titkaival is.

kecskebemutató 003 2

A hétvégén két másik program is kínál érdekességeket a Budakeszi Vadasparkba látogatók számára. Szeptember 13-án, pénteken este – mint október végéig minden pénteken – Éjszakai Kalandtúrát tartanak, amelynek során a vadasparki állatok záróra utáni élete válik láthatóvá. Szeptember 15-én, vasárnap pedig Budakeszi Vadaspark bejáratához vezető fenyves piaci forgataggá alakul: az Erdei Piacon termelői különlegességek, kézműves termékek között válogathatnak a látogatók. Sajtok, szörpök, kézműves szappanok és számos egyéb, a természet, az erdő adta portéka várja az érdeklődőket.

A részletes vasárnapi program:

11.00: Kecskebemutató a színpadon
12.00: Állatijó bemutató a színpadon
14.00: Állatijó bemutató a színpadon
15.00: Kecskebemutató a színpadon

A napi programban szereplő Látványetetések ezen a napon szünetelnek!

09.00–15.00: Erdei Piac

(Esemény Menedzser)

 

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek