Nyomtatás

Családi hosszú hétvége a Miniversumban, 2019. augusztus 17-20.

2019-08-09 413

minverAz augusztus 20-i hosszú hétvégén a kiállítás megtekintése mellett szuper családi programokkal is várjuk a látogatókat. 3 ország 300 négyzetméteren, 5000 minifigura, 1300 méter sínpálya, 14 település, 600 épület, 100 vonat mozgásban - a MINIVERSUM izgalmas felfedeznivalót kínál a család minden tagjának.

Augusztus 17 és 18 – Feltalálók napja

Minivilágunkban 10 világhírű, magyar feltaláló találmányát is felfedezhetitek miniben. Tudtátok, hogy nálunk szobra van Rubik Ernő bűvöskockájának, kipróbálhattok egy kisvasútat, ami Jedlik Ányos dinamóelve alapján működik, vagy megleshetitek a golyóstollakkal megrakott kamiont, ami Bíró László nagyszerű találmányát szállítja? Játsszatok velünk, és találjátok meg mindet!

Augusztus 19 – Állatok napja

Fedezzétek fel a terepasztalon a minivilágban élő állatokat az új kvízjátékunkkal, és nyerjetek egy meglepetés ajándékot!
Nektek mi a kedvenc állataitok? A dinók, a lepkék, a kutyák vagy a cicák? A képzeletnek nálunk semmi sem szabhat határt – ezen a hétfőn nálunk mindenki elkészítheti kedvencét az apró kezek műhelyében!

Augusztus 20 – Mesenap

Tudtátok, hogy Thomas eljött hozzánk Sodor szigetéről és a Minionok is beálltak dolgozni hozzánk? Játsszatok velünk, töltsétek ki a mesekvízt, és találjátok meg kedvenceiteket a terepasztalon!
Ezen a napon mesehősöket készítünk az apró kezek műhelyében. Gyertek, és segítünk nektek elkészíteni a kedvenceteket!

Időpont: 2019. augusztus 17-20.
Helyszín: Miniversum
További információk: facebook.com

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek