Nyomtatás

Zrínyi Napok, 2019. szeptember 5-8.

2019-08-08 1012

zrinyiSzigetvár már lassan kétszáz éve ad otthon a Zrínyi Napok elnevezésű Zrínyi emlékünnepségnek, mely évről évre többféle eseménnyel tud megújulni a kiérkező vendégek számára. Színes programokkal emlékeznek minden évben a Dél- dunántúli régióban. Hagyománynak számít a hagyományőrzők tömeges felvonulása,...

...mely visszarepít minket a történelem bizonyos szegmenseibe. Mindenki számára érdekes és lenyűgöző látványt nyújt minden évben a hagyományőrző produkciók, jelenetek és események. A Zrínyi napok keretein belül több műfaj mutatkozik be az idén is.

Játszóházak, népi játékok, korhű zenék, táncszínházak, kiállítások és vásárok bőséges felhozatalban, mely igazi kikapcsolódást nyújt az érdeklődők számára. Mindenkit szeretettel várnak a Szigetvári rendezvényre, mely segít megérteni a kor jellemzőit, s a gyerekek számára betekintést enged a program a történelmünkbe.

Időpont: 2019. szeptember 5-8.
Helyszín: Szigetvár
További információk: programturizmus.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek