Nyomtatás

Tapolcai Ünnepi Napok és Borhét, 2019. augusztus 15-20.

2019-08-05 728

borhetA Balaton közeli város idén is megrendezi népszerű eseményét, amelyen színpadi előadások, gyermek és felnőtt programok, különleges koncertek és népszerű előadók is lesznek. A gyerekeket várja a játékpark, míg a felnőttek megtekinthetik a helyiek portékáit a kirakodóvásáron, vagy éppen részt vehetnek egy különleges pörköltfőző versenyen.

A gasztro és borutca egész nap finomságokkal hívogatja a vendégeket. A népművészek és a kézművesek mellett természetesen az iparművészek is be tudnak mutatkozni.

Az eseményen a helyi kistermelők is kint lesznek, így mindenkinek lehetősége van arra, hogy finom falatokkal tömjék tele a kamrát. A különleges ételek és finom borok, valamint a számtalan program az egész családnak ajánlott. Azok a családok, akik éppen a Balaton környékén nyaralnak, mindenképpen látogassanak el ide, hiszen amíg a felnőttek szórakoznak, és finom ételeket kóstolnak, addig a gyerekeket várják a játékok és műsorok.

Időpont: 2019. augusztus 15-20.
Helyszín: Tapolca, több helyszínen
További információk: facebook.com

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek