Nyomtatás

Balatonalmádi Borfesztivál, 2019. augusztus 2-20.

2019-08-01 397

almadiTöbb, mint 15 éve, hogy minden évben megrendezik a borok főszereplésével a Balatonalmádi-i Borfesztivált. Az eseménysorozat egy gasztrokulturális rendezvény, ahol a finom borok mellett minden korosztály talál kedvére való kikapcsolódásra szolgáló programot. A két héten át tartó eseményen az egész város lázban ég, több helyszínen futhat bele a gyanútlan járókelő,...

...turista hangulatos programokba. Koncertekkel, színpadi produkciókkal várnak minden kedves érdeklődőt. Minden este zenés, táncos szórakozásra hívják a résztvevőket a szervezők, remek zenészek, lemezlovasok biztosítják a talpalávalót.

Napközben kirakodóvásár, kézműves foglalkozások is várják a látogatókat. A gyerekeknek játszóházak és sok más meglepetéssel kedveskednek a szervezők. Mindenkit sok szeretettel várnak, kis családot, nagycsaládot, baráti társaságot és a finom borok kedvelőit, akik szeretik a balatoni borokat vagy a hazai borokat úgy általában.

Időpont: 2019. augusztus 2-20.
Helyszín: Balatonalmádi
További információk: ikebalaton.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek