Nyomtatás

Budapest egyetlen jódos-sós vizű gyógyfürdője több éves leállás után újra megnyitotta kapuit

2019-07-11 386
strand1Budapest egyetlen jódos-sós vizű gyógyfürdője több éves leállás után újra megnyitotta kapuit. A fürdő fedett egysége 2018. december 17-től működik, szabadtéri medencéket 2019. július 10-én adták át.A fürdőt 2005-ben zártatta be az üzemeltető a veszteséges működés miatt. 

A teljesen megújuló fürdőt eredetileg 2019-ben tervezték újra átadni a nagyközönségnek, azonban a gyorsan folyó munkálatok lehetővé tették, hogy a fürdő fedett részlege már 2018. december közepén megnyissa kapuit.

Szolgáltatások

A most megnyíló részlegben 3 gyógyvizes és egy wellness medencét, egy finn szaunát, egy kombinált sós-infra szaunát, egy gőzkabint és pihenőhelyiségeket használhatnak a vendégek.

Gyógyvíz

A fürdő különlegessége a budapesti fürdők között egyedülálló összetételű gyógyvize mellett a török stílusú kupolás épülete és a benne található nyolc szögletű, oktogon medence. A tervek szerint gyógyászati szolgáltatások - súlyfürdő, tangentor, gyógyiszap és szénsavas kezelése - is elérhetőek lesznek. 

Strand

2019. július 10-én átadták a fürdő strandrészét, ahol egy 25 méteres úszómedencében, hullámmedencében, élménymedencében fürdőzhetnek a vendégek, a legkisebbeket gyerekmedence várja. A közelben 100 parkolóhelyet alakítanak ki a fürdőzni érkezők részére.
 
 
(Forrás: www.termalfurdo.hu)
Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek