Nyomtatás

Országos Anyósfesztivál, 2019. június 29.

2019-06-25 440

anyosEgy igazán egyedi rendezvényre invitálnak mindenkit szintén a Balatonhoz. A különleges eseményt az érett nők dicséretére hozták létre, amely már több éve megrendezésre kerül. Az anyukák, feleségek, nagymamák, háziasszonyok mind lehetnek anyósok, és az ő szórakoztatásukra jött létre a rendezvény több évvel ezelőtt.

A legszuperebb és a világszépe anyósok megválasztására, valamint kellemes kiegészítő programokra számíthatnak a helyszínre érkezők. Az egynapos rendezvényen minden korosztály jól szórakozhat.

Az esti órákban az egész napos programokon kívül további zenés programok várhatók. Zenei koncerteken szórakozhatnak a látogatók. Akik egy derűs napra vágynak mindenképpen látogassanak el ide, hiszen korosztálytól függetlenül mindenki jól fog szórakozni az eseményen. A Balatonudvari strandon ezen felül számtalan strandolással egybekötött program is várható.

Időpont: 2019. június 29.
Helyszín: Balatonudvari
További információk: facebook.com

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek