Nyomtatás

Vegan Food Fest, 2019. június 27-30.

2019-06-25 980

vegaA Vegan Food Fest megnyitja kapuit Balatonkenesén. A június végén megrendezésre kerülő gasztronómiai eseménysorozatra minden a vegán ételek iránt érdeklődőt sok szeretettel várnak. A növényi ételek ünnepén bárki megkóstolhatja a finomságokat, s számos ötlettel gazdagodhat majd.

A rendezvény helyszíne a balatonkenesei Széchenyi Parkban kerül megtartásra. Ingyenesen látogatható, a gasztronómiai esemény. A vegán és vegánbarát éttermek, cukrászdák jóvoltából mindenki megkóstolhatja a finomabbnál finomabb vegán ételeket. A már jól ismert hazai és határon túli ételek növényi alternatíváival készült ételek sokasága várja a látogatókat.

A vidéki helyszínre ezúttal az is ellátogathat, aki a fővárosba nem tud elmenni. A több napos eseményre mindenkit várnak, aki már jól ismeri a vegán konyhát, de azt is, aki még csak ismerkedik a vegán étkezési szokásokkal. Senki nem távozik éhesen a rendezvényről, ez már biztos.

Időpont: 2019. június 27-30.
Helyszín: Balatonkenesse
További információk: facebook.com

(Esemény Menendzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek