Nyomtatás

Hal és Petyek Napok, 2019. július 19-20.

2019-06-19 537

halespetyekA Somogy megyei Fonyódon ismét megrendezik a nyár egyik legkedveltebb rendezvényét. Itt a zene összetalálkozik a gasztronómiával, valamint becsatlakozik melléjük egy kis kultúrát erősítő népművészet is. Igazi nyári kikapcsolódásra számíthat, aki erre jár. A halak, valamint a petyek ünnepét már sokadik alkalommal rendezik Fonyódon.

Aki esetleg nem járt még itt, s nem tudja, hogy mit is takar a petyek elnevezés, annak eláruljuk, hogy egy speciális fonyódi halászléről van szó, melynek elkészítése szakmai titkokat rejt. Háromféle halból készítik és igazi különlegességnek számít.

Mindenkit sok szeretettel várnak, az alkalom adott, így aki kedveli a hal ételeket, a finom halászlét annak érdemes kilátogatnia a fonyódi eseményre. Koncertek és jó zenei programokkal gyorsan telik majd az idő. A rendezők még több meglepetés produkciót is belecsempésznek az idei Hal és Petyek Napokra, ezzel is fenntartva a megújulás élményét.

Időpont: 2019. július 19-20.
Helyszín: Fonyód
További információk: csodalatosbalaton.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek