Nyomtatás

Hungaromed, 2019. október 7-9.

2019-06-19 410

hungmedHUNGAROMED Egészségügyi és Orvostechnológiai Kiállítást és Konferenciát azért hoztuk létre, hogy Magyarország egyetlen átfogó szakkiállításaként lehetőséget teremtsen az egészségügyi ipar szakmai szereplőinek – mind a gyártók, forgalmazók, megrendelők, valamint az ezközöket használó orvosok, gyógyszerészek, egészségügyi szakdolgozók – találkozására.

Kiemelt partnerünk fennállásának 250. jubileumi évfordulóját ünneplő Semmelweis Egyetem mellett a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ és a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság. Velük közösen, valamint számos további szakmai partner bevonásával együtt alakítottuk ki a kiállítás idei tematikáját és a konferencia programokat.

Célunk egy olyan regionális találkozópont létrehozása, ahol a kiállítók és a látogatók első kézből szerezhetnek hiteles információkat az aktualitásokról a legújabb gyógymódokról, terápiás eljárásokról.

Időpont: 2019. október 7-9.
Helyszín: Hungexpo
További információk: hungaromed.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek