Nyomtatás

Nemzetközi Gastroblues Fesztivál, 2019. július 1-7.

2019-06-18 371

gasztrobA nemzetközi vonalat megszégyenítő paksi rendezvénysorozat, az idei évben is megrendezésre kerül. A Nemzetközi Gastroblues programsorozat hatalmas lendülettel várja a látogatókat. Több napos programokkal, melyre minden korosztályt várnak. A színes programokból mindenki válogathat majd kedvére, ahogy az lenni szokott. Főzőversenyek, vetélkedők, koncertek bőséges kínálata.

A kulturális eseményen a magyar ételek bemutatója is a rendezvény részét képezi, ezzel is népszerűsítve a magyar konyhát. Finomabbnál finomabb ételek kápráztatják el a rendezvény vendégeit.

A zenei felhozatal is széles körben ad lehetőséget a választásra, hiszen blues, jazz vagy épp rock is fellelhető lesz a rendezvény színpadain. Ismert előadók egész napos zenei élményekkel várják a vendégeket. Mindenki talál kedvére való programot, hiszen változatos és gazdag felhozatal alkotja az idei évi esemény repertoárját.

Időpont: 2019. július 1-7.
Helyszín: Paks, több helyszínen
További információk: gastroblues.hu

(Esemény Menedzser)

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek