Nyomtatás

Business and Finance Summit 2019 - CFO of the year, 2019. szeptember 12.

2019-06-11 524

sofitelKedvező gazdasági klímában, ugyanakkor a Brexit, a geopolitikai feszültségek és a világgazdasági lassulás árnyékában kerül sor a magyar vállalatok pénzügyi és operatív vezetőinek egyik legnagyobb éves konferenciájára szeptember 12-én Budapesten, a Sofitel Hotelben. Idén már harmadik alkalommal rendezi meg Business and Finance Summit konferenciáját...

...a Portfolio és a Credit Management Group, amelyen a nemzetközi szinten is elismert CFO of the year díj is átadásra kerül.

A kapcsolatépítési lehetőségek mellett magas színvonalú előadásokkal, esettanulmányokkal és kerekasztal-beszélgetésekkel járjuk körbe a hazai vállalatok legfontosabb működési és pénzügyi kérdéseit. Olyan egyedi rendezvényről van szó, amely kifejezetten vállalatoknak szól, a hasonló helyzetben lévő cégek vezetői tudják megvitatni egymással tapasztalataikat. Idén kiemelt figyelem helyezünk a Brexit magyar gazdaságot érintő hatásaira és a hazai gazdaság egyik zászlóshajójára, az autóiparra, emellett hagyományainknak megfelelően a credit management aktuális dilemmái is fontos szerepet kapnak.

Időpont: 2019. szeptember 12.
Helyszín: Hotel Sofitel Budapest
További információk: portfolio.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek