Nyomtatás

Piacok Napja, 2019. június 23.

2019-06-05 1309

piacokA Piacok Napján, az Erzsébet tér, egy hatalmas közösségi piaccá változik, idén már 6. alkalommal, Június 23.-án vasárnap, melyet a NEM ADOM FEL Alapítvány szervez. Design, vintage, antik, retró, egyedi, kézműves - ruhák, tárgyak, kiegészítők, ékszerek, ajándékok, kincsek... MINDENT meg fogtok tudni találni a PIACOK NAPJÁN!

Egy különleges nap mikor több piacról egyszerre egy helyen kínálják az árusok a portékáikat hatalmas választékban.

A Piacok Napja fő célja, hogy a fogyatékkal élő emberek által készített magas színvonalú termékek árusítását be lehessen integrálni a különböző piacok hasonló termékeik közé, mert épp ugyanolyan értéket és minőséget képviselnek, de mégsem kapják meg sokszor a kellő figyelmet és érdeklődést.

A nap folyamán adománygyűjtést fogunk tartani, a Nem Adom Fel Alapítvány által Borsodban (Pánd, Szendrőlád, Martonyi) üzemeltetett Nemadomfel házak gyermekeinek.
Elsősorban nyári játékokat, színezőket, kreatív/kézműves kellékeket, társasokat, kártyajátékokat, sporteszközöket gyűjtünk, bármit, amivel a gyerekek számára a nyári szünidő izgalmasabbá tud válni.

Időpont: 2019. június 23.
Helyszín: Budapest, Erzsébet tér
További információk: facebook.com

(Esemény Menedzser)

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek