Nyomtatás

Vinalia nemzetközi borfesztivál, 2019. június 21-23.

2019-06-04 546

bajaborA Bács-Kiskun megyei Baján megrendezik a következő Vinalia elnevezésű bor ünnepet. A gasztronómiai rendezvénysorozat nemzetközi esemény, ahol a bor, a kultúra, valamint a gasztronómia találkozik. Több napos rendezvény, melyre mindenkit várnak sok szeretettel. A szabadtéri esemény, a Szentháromság téren kerül megrendezésre.

A sokszínű és változatos kínálattal minden borkedvelő megtalálja az igényeinek megfelelő borokat. A több napos rendezvény célja, hogy közelebb hozza a minőségi termékeket a fogyasztókkal. A finomabbnál finomabb nedűk széles választékban jelennek majd meg a bajai rendezvényen.

Kísérő programok is az esemény részét képezik majd, melyek számos újdonságokat mutatnak be a látogatók számára. Kellemes gasztronómiai és kulturális, valamint szórakoztató, feltöltődést nyújtó élményekkel találhatja magát szembe minden résztvevő, aki betér a Vinalia Nemzetközi Bornapokra.

Időpont: 2019. június 21-23.
Helyszín: Baja
További információk: facebook.com

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek