Nyomtatás

Skanzen Majális, 2019. május 1.

2019-04-25 698

libakBalatoni nyaralások és a hetvenes évek mindennapjait idézzük meg május 1-én a Skanzenben. Sportpálya, sátor és kemping varázsol nyarat a múzeumba, ahol a látogatók lábtengózhatnak, tollaslabdázhatnak, de játszhatnak logikai játékokat és gombfocit is. Belecsöppenhetünk a régi majálisok és vurstlik hangulatába, de felszállhatunk a Skanzen Roburra,...

...felölthetjük a korszak ruháit és Trabant bemutató részesei lehetünk. A kisebbekkel elkészítjük a korszak játékait – a similabdát, a papírsárkányt, vagy a szélforgót, a nagyobbak pedig beszélgetéseken vehetnek részt. A divat, a reklám és a nyaralás témakörébe kalauzoló beszélgetőpartnereink: Tóth József Füles karikaturista, fotóművész és Papp Sándor Zsigmond filmrendező.
A Skanzen Majálison látogatható a kádári konszolidáció időszakát bemutató Hé'67! kiállításunk, amely Skanzen Majális programunkat ösztönözte. Az egész napos időutazást a The Blackbirds együttes teszi teljessé Beatles- és Fonográf feldolgozásaival.
Csobbanjunk a Balatonba és mártózzunk meg a korszak világában!

Időpont: 2019. május 1.
Helyszín: Skanzen
További információk: skanzen.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek