Nyomtatás

Képregényfesztivál, 2019. május 9-12.

2019-04-24 416

kepregenyFővárosba várja a képregények szerelmeseit ez a különleges program. A gyermekek számára óriás társasjátékok, akciófigurák és számtalan mesével kapcsolatos különleges programok. Minden család számára érdemes ezt a programot már most beírni a naptárba, hogy még véletlenül se maradjanak le az év egyik szenzációs rendezvényéről.

Az évek óta megrendezésre kerülő esemény joggal vívta ki többek elismerését. Évek óta visszajáró vendégekkel büszkélkedhetnek a szervezők. A hazai kiadók színe-java elérhető itt.

A gyűjtőkre szakmai programok és vásár is vár, míg a színpadon kerekasztal beszélgetések zajlanak. Előadásokat hallgathatunk meg különleges mesehősökről, azok készítőiről. Az eseményen különleges díjak is átadásra kerülnek és természetesen nemzetközi vendégek is képviseltetik magukat. Mindenképpen érdemes ellátogatni erre a hihetetlenül izgalmas eseményre.

Időpont: 2019. május 9-12.
Helyszín: Budapest, több helyszínen
További információk: kilencedik.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek