Nyomtatás

XXVI. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok, 2019. május 9-11.

2019-04-11 699

mezoA hódmezővásárhelyi kiállítást 2019-ben az OMÉK állattenyésztési előrendezvényeként hirdette meg Nagy István agrárminiszter, mint a legnagyobb hazai élőállat-bemutatót. Az állattenyésztés nyolc ágazata, a ló-, a szarvasmarha-, a sertés-, a juh-, kecske-, a baromfi-, a díszbaromfi-, és nyúltenyésztők, a halászat, vadászat, valamint az állattenyésztés...

...és az ahhoz kapcsolódó növénytermesztés szakiparának legjelesebb képviselői mutatkoznak be. A kiállítás rendezésénél a szervező csapat legfontosabb szempontja idén is a szakmaiság!

bocika

A hazai mezőgazdaság jelentős része megjelenik a vásárhelyi kiállításon, a szaporodásbiológiától az állatgyógyászatig, a tartástechnológián át a takarmányozásig minden - az állattenyésztéshez szükséges - szakterület képviselőit, a vetőmag előállítókat, műtrágya forgalmazókat, gépgyártókat, gépforgalmazókat, a különböző technikák és technológiák képviselőit meg lehet találni a seregszemlén.

Időpont: 2019. május 9-11.
Helyszín: Hódmezővásárhely
További információk: allattenyesztesinapok.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek