Nyomtatás

Székely fesztivál 2019 Budapest, 2019. május 10-12.

2019-04-10 529

szekelyA fővárosban a hagyományos székelyrendezvény már sokadik alkalommal várja az érdeklődőket. A természeti és kulturális értékek bemutatása valamint a hagyományok ápolása a rendezvény fő célja. A rendezvénynek idén is lesz díszvendége, így ennek a településnek még nagyobb lehetőség adódik a bemutatkozásra és hagyományainak ápolására.

A helyszínek általában természeti látványosságaik mellett a történelmi emlékeiket is bemutatják, valamint nagy hangsúlyt fektetnek a népművészetük bemutatására is. Az eseményen az érdeklődők a turisztikai értékek bemutatását is élvezhetik.

A kulturális rendezvényen számtalan néptánc produkciót élvezhetnek a látogatók, amely mellett persze a népzene sem elhanyagolható. A zene és a helyi gasztronómiai különlegességek teljes tárháza várható az izgalmas eseményen. Érdemes ezen a napon a teljes családdal felkerekedni és részt venni a közös programokon.

Időpont: 2019. május 10-12.
Helyszín: Millenáris
További információk: szekelyfesztival.com

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek