Nyomtatás

Kürtőskalács Vigalom a Holnemvolt Várban, 2019. május 10-12.

2019-04-04 544

kurtosKürtősfeszt kicsiben...A tavasz első napjain, egy remek hírrel jövünk: idén május 10-12. között beköszönt a Kürtőskalács Vigalom, melyet a kisgyermekes családok legnagyobb örömére az Állatkert új játszóparkjában, a mesés Holnemvolt Várban szervezünk. Évek óta érik a fejünkben a gondolat, hogy mi lenne...

...ha nem csak ősszel, hanem tavasszal is a kürtőskalácsé lenne a főszerep egy hétvégére Budapesten. Arra gondoltunk, hogy ugyan nem olyan nagy volumenben, de legyen néhány nap tavasszal is, amikor családias környezetben a hagyományos, a glutén-és tejmentes, valamint a fitnesz kürtőskalácson át a kürtőskalács-desszert különlegességekig minden kürtős finomság megkóstolható egy helyen. Év közben kevés a lehetőség arra, hogy az összes íz, méret és forma különlegesség egyszerre bemutatkozzon az édesség rajongóknak. Éppen ezért ötleteltük ki a Holnemvolt Vár vezetőségével közösen, hogy az októberi KürtősFeszt mellett– a május 10-12-i hétvégén megszervezzük a fesztivált kicsiben, egy hangulatos Kürtőskalács Vigalom keretében, melynek varázslatos otthont ad a Holnemvolt Vár.

A színes, szórakoztató, készségfejlesztő programokon túl természetesen a Holnemvolt Várban is lesz „Csináld magad!” sátor, ahol bárki sajátkezűleg is elkészítheti kedvenc kürtőskalácsát, emellett 5-6 standon válogathat a hagyományos ízesítésű székely süteménytől kezdve a különleges, egyedi ínyencségekig, bármiből.

Időpont: 2019. május 10-12.
Helyszín: Budapest, Holnemvolt Vár
További információk: kurtoskalacsfesztival.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek