Nyomtatás

A jó, a rossz és a csúf?! – Öko-logikus Építészet - Országos konferenciasorozat, 2019. április 25 - június 4.

2019-04-01 606

okologikusA hazai környezettudatos konferenciák legszínvonalasabb sorozatán, a HuGBC és az Artifex Kiadó Öko-logikus Építészet sorozat 2019-as évadán hatékony hőszigetelésű házak trükkjeivel, típushibáival foglalkozunk, a tervező építészek tálalásában, bemutatva szép példákat is. Az elmúlt években egyre több fokozott hőszigetelésű épület valósult meg Magyarországon is...

...ideje, hogy a jó gyakorlatok, tapasztalatok és egyes buktatók is ismertté váljanak a szakmában. Konferenciánk első blokkjában („a jó”) több tervező építész egy-egy trükkjét, ötletét mutatjuk be egyedi tervezésre, csomóponti megoldásokra, szerkesztésre stb. A második blokkban („a rossz”) dr. Tóth Elek címzetes egyetemi tanár olyan rossz megoldásokat mutat be, melyek a fokozottabb hőszigeteléssel kerültek elő. A harmadik blokkban („csúf?!”) példamutató épületeket mutat be a tervezőjük (helyszínenként más és más programot tervezünk), például előad dr. Reith András, ifj. dr. Kistelegdi István, Kurucz Reghina, igazolva, hogy a fokozott energetikai igény nem korlátozza az esztétikai lehetőségeket.

Helyszínek és időpontok

Szeged – 2019. április 25.
Győr 2019. – április 30.
Pécs 2019. – május 8.
Budapest – 2019. május 16.
Debrecen – 2019. május 21.
Szolnok – 2019. május 28.
Siófok – 2019. június 4.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ÉS JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG >>

 
(Esemény Menedzser)

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek