Nyomtatás

Pápai Agrárexpo, 2019. április 26-28.

2019-03-27 1168

buza2A XXIII. Pápai Agrárexpo az a nagy hagyományú komplex szakmai rendezvény, amely családias környezetben mutatja be a mezőgazdasági szektor legtöbb szakmai és szórakoztató elemét. A rendezvényen a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szakmai előadásokat szervez, standján pedig falugazdászok,...

...referensek és a napi szinten kézzelfogható előnyöket kínáló szolgáltatások várják az érdeklődők kérdéseit. A szakmai konferenciákon, tájékoztatókon túl a szórakoztató, látványos és gyermekeknek szóló programokból sem lesz hiány. Sok egyéb mellett gép-, állatbemutatók, vadásznap és gyermekprogramok is gondoskodnak a kilátogatók szórakoztatásáról.

papai

A rendezvény tematikája az idei évben komoly újdonsággal egészül ki. Felismerve az agrárium egyik jelentős kihívását, idén a Pápai Agrárexpo a generációváltás kapcsán felmerülő kérdésekre fókuszál és próbál meg hatékony válaszokat adni rájuk. Ennek megfelelően a kiállítás és vásár fedett tereit a témának kívánjuk szentelni, miközben a fiatalabb generáció számára létrehozzuk az ország legnagyobb agrárjátszóterét, ezzel is felhívva figyelmüket az agrárium szépségeire, illetve a benne rejlő lehetőségekre.

Időpont: 2019. április 26-28.
Helyszín: Pápa, Városi Sportcsarnok, Várkert utca 4.
További információk: papaiagrarexpo.hu

(Esemény Menedzser)

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek