Nyomtatás

Berekfürdői Édes fesztivál, 2019. március 23.

2019-03-18 1377

edessegA Jász-Nagykun-Szolnok megyei Berekfürdőre várják az édességimádókat, ugyanis megrendezésre kerül a tavaszi édesség ünnep. Finomabbnál finomabb tradicionális édességeket kóstolhatnak a kedves ellátogató vendégek. A nemzetközi eseményre mindenkit várnak.Lengyel, erdélyi, kárpátaljai, olasz, valamint magyar hagyományos érdeklődők...

..édességek bőséges kínálatát kóstolhatják végig az. A helyszínre látogató vendégeknek ez által lehetőségük lesz más kultúra édességeit is végigkóstolni. Az ízletes csemegék mellett főételek vásárlására is lesz alkalma az éhes vendégeknek.

Hagyományőrző egyesületek is színpadra lépnek, valamint egyéb más szórakoztató produkciók is az esemény részét képezik majd. Egész napos programokkal minden korosztály számára színvonalas kikapcsolódást kínáló eseménnyel készülnek a szervezők. A Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdőbe kedvezményes jegyárak vételére is lesz lehetősége a fürdőzni vágyóknak.

Időpont: 2019. március 23.
Helyszín: Berekfürdő
További információk: facebook.com

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek