Nyomtatás

9. Frankofón Filmnapok és Fesztivál, 2019. február 27 - április 1.

2019-02-27 881

filmfesztivalA fővárosban ismét megnyitja kapuit a Frankofón eseménye, mely a francia kultúra, nyelv színes világát hívatott bemutatni az érdeklődők számára, több, mint tíz éve, hogy elindították útjára a programsorozatot, mely évről évre több látogatónak enged betekintést a francia kulturális gyöngyszemeibe.

Az idén is sok szeretettel várnak minden látogatót a sokszínű eseményre. A francia kultúrának gazdagságának hívatott bemutatni a rendezvénysorozat. Az egy hónapon át tartó események több művészeti ágat felsorakoztatva mutatják be az érdeklődők számára, a különlegesebbnél különlegesebb francia stílust.

Színházi produkciók, filmvetítések, képzőművészeti kiállítások, irodalmi programok bőséges kínálatával találkozhat a kilátogató vendégsereg. Az idén is több meglepetésre számíthatnak, melyek kellemes élményeket nyújtanak a résztvevők számára. Sokszínű, hangulatos, színvonalas rendezvényre válthat jegyet bárki.

Időpont: 2019. február 27. - április 1.
Helyszín: Francia Intézet
További információk: www.franciaintezet.hu

(Esemény Menedzser)

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek