Nyomtatás

Egri Csokoládé Fesztivál, 2019. április 6-7.

2019-02-22 646

csokiegerA csokoládé kedvelőinek nagy örömére Egerben megrendezésre kerül egy programsorozat, melynek főszereplője a sokak által szeretett csokoládé. Íz élményekben gazdag rendezvényen vehetnek részt az édesszájú látogatók. Igazi családi kikapcsolódási lehetőséggel várnak minden korosztályt.A helyszín az Agria Park lesz, ahol két napon keresztül színes programokkal készülnek...

...a látogatók számára az esemény szervezői, megálmodói. Szórakoztató produkciókból sem lesz hiány, mely kellemes pillanatokat szerez majd bárki számára. A belépés díj igazán kedvező, ugyanis díjtalan a rendezvény látogatása.

Finomabbnál finomabb csokoládékat kóstolhatnak a résztvevők. Csoki evő versenyben megmérettethetik magukat a bátor és éhes jelentkezők. A különféle csokoládé felhasználási technológiákkal is megismerkedhetnek a látogatók. Koncerteken engedhetik ki a fáradt gőzt a tavaszi rendezvényen.

Időpont: 2019. április 6-7.
Helyszín: Agria Park, Eger
További információk: visiteger.com

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek