Nyomtatás

Gyermekvállalás és a karrier összeegyeztetése - munkahelyi bölcsődék jelentősége, 2019. március 21.

2019-02-21 654

gyerekekdobA munkáltatói rendezvényen olyan témákat járunk körbe, mint a fiatal munkavállalók elvárásai, a munkavállalói értékajánlat jelentősége (PwC által, az Y és Z generáció körében végzett munkahelyi preferenciákat feltáró kutatás tükrében). Hallhatunk előadást Füzér Gábor pszichológustól a fiatal munkavállalók sajátosságaihoz igazodó kiválasztásról és motivációs eszközökről.

Végül, munkahelyi bölcsődében rejlő lehetőséget mutatjuk be, kezdve a működés keretszabályaitól, a létrehozás és működtetés lehetőségeitől, egészen a már működő munkahelyi bölcsődék tapasztalatainak megismeréséig.

Kinek érdemes elgondolkodnia munkahelyi bölcsőde létrehozásán?

- akinek telephelye közelében nincs vagy korlátozott számban biztosítható bölcsődei ellátás.
- akinek a cége tevékenysége, profilja miatt a fiatal munkavállalók, a jelenlegi és leendő kisgyermekes szülők különösen fontosak.
- akinek a cége munkarendje, munkaidőkerete nem illeszkedik a hagyományos gyermekintézmények nyitva tartásához, és fontos a feladatok határidőre történő teljesítése. 
- akinek a cége munkavállalói körében ugyan nincs kellő számú igény, de van olyan partnercég vagy közelben működő másik vállalkozás, amellyel közösen már öt munkavállaló igényelné 3 évnél fiatalabb kisgyermeke ellátását.

A munkáltatói rendezvényre cégvezetőket és humánerőforrás vezetőket, valamint a területtel foglalkozó munkatársakat várunk. Rendezvényünk az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósul meg.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével lehet. Válaszcím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Időpont: 2019. március 21.
Helyszín: MEMO Mesterek és Mód-szertanok Háza (1077 Budapest, Wesselényi utca 73.)
További információ: www.facebook.hu 

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek