Nyomtatás

TerraPlaza, 33. nemzetközi egzotikus állat kiállítás és vásár, 2019. február 17.

2019-02-11 582

hulloJön az egzotikus állatkiállítás és vásár, mely nem csak Közép-Európa egyik legnagyobb terrarisztikai és akvarisztikai rendezvénye, hanem közönségtalálkozó és egy életforma is egyben. Száz válogatott nemzetközi kiállító és többezer látogató emeli a TerraPlaza-t Magyarország piacvezető kisállat expójává.

Milyen élmény vár?

Egzotikus állatok páratlan fajgazdagságával találkozhatsz.

Mivel a szakma krémje a TerraPlaza-n mind jelen van, ezért itt láthatod először a legújabb fajokat.

Az adott témákra szakosodott tenyésztőktől közvetlenül vásárolhatod meg kis kedvenceidet, így első kézből tudhatsz meg mindent a tartásukról.

Csak állatorvosi vizsgálattal és további engedélyekkel rendelkező élőlényeket találsz nálunk, mert számunkra is első a jólétük. Így minden esetben jól táplált és egészséges állatokat tudsz megvásárolni.

Mivel itt válogatott tenyésztőtől vásárolhatsz, így baráti árak várnak majd.

Része leszel egy napról napra bővülő, több mint 40 000 fős közösségnek, kapcsolatokat építhetsz és tarthatsz fenn más terraristákkal és akvaristákkal. Tapasztalatok, vélemények, ötletek - mindennek Te is a részesévé válsz!


Időpont:
2019. február 17.
Helyszín: Lurdy Ház
Információ: facebook.com

(Esemény Menedzser) 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek