Nyomtatás

NAK Szántóföldi Napok és Agrárgépshow - Mezőfalva, 2019. május 30-31.

2019-02-05 936

agrarnapokÚjra, ezúttal harmadik alkalommal szervezi meg a NAK és a MEGFOSZ a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow nevű nagyszabású rendezvényét, idén megint a Fejér megyei Mezőfalván, ahonnan a rendezvény elindult. Az ország – most már évek óta - legnagyobb szántóföldi rendezvénye 2019. május 30-án és 31-én várja majd az agrárszakma iránt érdeklődőket a Mezőfalvai Zrt területén.

A NAK és a MEGFOSZ által szervezett rendezvény igyekszik tartani, sőt, szélesíteni az eddigi programokat és a lefedett szakmai területeket külön kiemelve a mikro- és demóparcellás fajtabemutatókat, szántóföldi gépshow-t, ahol a gépek mellett a gépkapcsolatokra is koncentrálunk. Ezt a központi triumvirátust egészítik ki a precíziós gazdálkodás jelentőségét feltáró konferencia, a fórum sátor előadásai, a drónosok, az öntözéstechnikai beszállítók, a kutatóintézetek, az agrár-oktatáshoz és finanszírozáshoz kapcsolódó cégek, az agrár-haszon gépjárművek valamint az inputosok. Az innováció, a technológiai újítások és új, eredményesebb gazdálkodást segítő megoldások bemutatása, átadása a gazdálkodó agrárszakembereknek a kamara szívügye, és a rendezvény első számú célja.

Időpont: 2019. május 30-31.
Helyszín: Mezőfalva
További információk: facebook.com

(Esemény Menedzser)

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek