Nyomtatás

Koncz Zsuzsa, 2019. március 9.

2019-01-14 734

konczKoncz Zsuzsaa magyar pop-rock egyik legnagyobb, a mai napig folyamatosan koncertezőlegendája. Szuggesztív előadó, aki személyiségével hitelesíti páratlanéletművét. Olyan művész, aki dalain keresztül nemzedékekre gyakorol hatást, szövegeinek mondanivalója érvényes, aktuális napjainkban is. „Ezúttal mottója is van ennek a 12. találkozónak, mert az egy tucatról azt gondolom:

ez már valami... Hozzáteszem, büszke vagyok, hogy idáig elértünk”–mondja a művésznő.

„A koncert jelmondata pedig: „Így volt szép...”, ami egy Bródy dal címe is legutóbbi lemezemről,és nincs mögöttes tartalma. A múlt idő ezúttal nem lezárása vagy befejezése valaminek, inkább kifejezése annak, hogy a közönségemmelés a munkatársaimmal megtett eddigi közös utunkért hálás vagyok.

Koncz Zsuzsa koncertjeit mindig nagyérdeklődésövezi. Generációkon átívelő, páratlanéletműve, eddigi dalai, egy gondolkodó, szerethető, közvetlen művészt mutatnak. A jövő tavaszi koncerten – újabb dalai mellett –természetesen felcsendül majd a már legendássá váltHaén rózsa volnék,azÉgés föld között, a Jöjj, kedvesemés sorolhatnánk tovább a dalokat, amelyeket közönsége szeretés vár tőle.

Időpont: 2019. március 9.
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
További információk: budapestarena.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek