Nyomtatás

Nemzetközi Beszállítóipari szakkiállítás, Lipcse, 2019. február 5-8.

2019-01-10 1288

gepiparikiallitasA Zuliefermesse kétévente Közép-Európa egyik legfontosabb beszállítóipari nemzetközi szakmai találkozója. Kiállítói portfólió: részek és részegységek, összeszerelési folyamatok, ipari nyersanyagok, félkésztermékek, beszállítói eljárások, gépek, berendezések, szerszámgyártás, járműipari beszállítások...

...elektrotechnika / elektronika, műanyagipari technika és feldolgozás, orvosi műszertechnika, optika, stb.

A 2017. év rövid statisztikája 362 kiállító, 20 országból, 9.946 szakmai látogató.

A Zuliefer-rel párhuzamosan kerül megrendezésre az Intec szakkiállítás, melynek tematikája: szerszámgépgyártás, lemezmegmunkáló gépek, lézeres és hegesztés technika, felület megmunkálás, precíziós szerszámok, automatizálás, robottechnika, méréstechnika, minőségbiztosítás, software, IT alkalmazások, intralogisztika.

A 2017. év rövid statisztikája: 1.020 kiállító, 22 országból, 22.034 szakmai látogató.

Az idei vásári-kettős területe már most meghaladja a 60.000 m2-t, a regisztrált kiállítók száma pedig elérte a 900-as bűvös határt.

A vásári kettőst gazdag szakmai programsorozat kíséri. Számos konferencia, workshop, B2B CONTACT Business Meetings segíti a nemzetközi tapasztalatcserét, kiállítóknak ingyenes bemutatkozási többlet- lehetőséget kínál az Ausstellerforum, átadásra kerül Z 2019-díj, melyre innovatív megoldásokkal lehet nevezni 2018. augusztustól.

A kiállítás helyszíne a Leipziger Messe vásárterület, Intec: Halle 2, 3, 5, Zuliefermesse:Halle 4

Napi nyitva tartás: 9:00 órától 17:00 óráig (utolsó napon 9:00 órától 16:00 óráig)

Bővebb információért, kiállítói, vagy látogatói részvétel szervezéséért kérjük, forduljon irodánkhoz, vagy látogassa meg honlapunkat : www.interpress.hu

Interpress Kiállítások & Interpress Travel a Leipziger Messe magyarországi képviselete
Seifert Ibolya
1097 Budapest, Illatos út 7.   Tel.: 302-7525
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek