Nyomtatás

VI. Magyar Marketing Fesztivál, 2019. január 31.

2018-12-12 1351

marketingfesztÜzleti évnyitó a kis- és középvállalkozások vezetőinek, marketing döntéshozóinak, vállalkozóknak! - 2014 óta. Készülj fel velünk Te is a 2019-es év kihívásaira, ismerd meg elsőként a legújabb üzleti és marketing-trendeket, változásokat! Hatodik alkalommal nyitja meg kapuit az ország egyik legnagyobb és legrangosabb, kimondottan KKV üzleti és marketing-trendekkel, szakmai újdonságokkal foglalkozó konferenciája.

Ajánljuk kis- és középvállalkozások tulajdonosainak, marketing és üzleti döntéshozóinak, értékesítőinek. Évente csak egy alkalommal! Vigyázz, nehogy lemaradj! Rendezvényünk 6 éve változatlan jegyárakkal és évről évre több élménnyel vár.

A VI. Magyar Marketing Fesztivál nem egy cég önpromója, 100% hazai előadóink 99%-a kizárólag nálunk láthatóak Januárban, exkluzív előadásaikra "ÉLMÉNY"- és pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. A látogatók visszajelzései alapján idén is jobbá válunk: * hosszú, gyakorlatias előadások esettanulmányokkal * hosszú szünetek és még jobb, még exkluzívabb VIP terem 250m2-en. Kedvezményes jegyár csak 2018.12.31-ig!

  • 1 nap, hogy a céged fejlődjön!
  • 25 TOP-előadó, 25 exkluzív szakmai előadás
  • Egész napos kapcsolatépítés

Időpont: 2019. január 31.
Helyszín: Lurdy Ház
További információk: marketingfesztival.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek