Nyomtatás

Advent a Városligetben, 2018. december 1. - 2019. január 12.

2018-11-30 572

adventtAz Advent Liget egy különleges rendezvénysorozat, ahol a tradíciónak íze, a kultúrának illata, az örömnek hangja, a segítő szándéknak súlya, a szeretetnek pedig ereje van! 2018. december 1-től egészen karácsonyig a Városliget ünnepi díszbe öltözik és szeretettel, programokkal várja a családokat az ünnepváró időszak minden egyes napján.

A klasszikus karácsonyi rendezvényeken megszokott kézműves vásár, gasztronómiai különlegességek mellet a Ligetben ingyenes családi programokkal várjuk a látogatókat. A gyermekekre külön hangsúlyt fektetünk, számukra interaktív élményekkel, és tucatnyi meglepetéssel készülünk!

Az AdventLiget programjai nem érnek véget a karácsonyi ünnepekkel! Fergeteges szilveszteri rock’n'roll utcabállal és közös pezsgőzéssel búcsúztatjuk az óévet. SŐT! Az Adventi vásár Újévi vásárrá alakul, mely egészen január 12-ig várja látogatóit!

Időpont: 2018. december 1. - 2019. január 12.
Helyszín: Városliget
További információk: facebook.com

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek