Nyomtatás

Star Wars In Concert szupershow, 2018. október 16.

2018-10-10 802

starŐsszel végre Magyarországra látogat a világszerte hatalmas sikert arató Csillagok háborúja: Egy új remény koncert- és filmshow! Október 16-án a Budapest Arénában felcsendülnek az Oscar-díjas John Williams művei, a rajongók egy élő szimfonikus koncerten...

...élhetik át a Csillagok háborúja életérzést és nézhetik meg a klasszikus filmalkotást. A felejthetetlen élményről a legmodernebb hang- és fénytechnika, a zenéről a világhírű Prágai Filharmónikus Zenekar és Christophe Eliot karmester gondoskodik.

starwars

Negyven évvel ezelőtti bemutatása óta a Csillagok háborúja: Egy új remény "szeizmikus" hatással van kulturális életünkre, legendássá vált története, karakterei, elképesztő látványvilága és John Williams zenéi nézők millióit inspirálták. A magyar rajongók most egy élő szimfonikus koncerttel egybekötve élhetik át a Star Wars életérzést, mert a Csillagok háborúja: Egy új remény koncert végre ellátogat Budapestre is. A filmshow-n a Csillagok háborúja: Egy új remény című film felújított változata elevenedik meg teljes képernyőre kivetítve, a legendás művet különleges technikai megoldások teszik még látványosabbá.

Grant Watmuff, a Disney Music Group EMEA licensz és stratégiai partnerség menedzsere így nyilatkozott:

Örülünk, hogy a Star Wars rajongóknak végre lehetőségük lesz átélni egy ilyen élő koncertélményt. A nyitó dallamoktól az utolsó percekig John Williams alkotása a filmzenei világ mesterműve.

John Williams a nyolc Star Wars film zeneszerzőjeként vált világhírűvé, az 1977-es Egy új remény című rész zenéjéért Oscar-díjat is kapott. A Birodalom visszavág, A Jedi visszatér és Az ébredő Erő zenéjét mind jelölték a filmipar legfontosabb díjára. Williams összesen öt Oscar, négy Golden Globe, hét BAFTA és 22 Grammy-díjat kapott. Ötven Oscar jelölésével John Williams a legtöbbször jelölt élő személy, a díj története során pedig ő a második legtöbb jelölés kapott művész Walt Disney után. John Williams 2000-ben bekerült a hollywoodi Hall of Fame-be és megkapta a Kennedy Center életműdíját is. A Mester mindemellett október végén a londoni Royal Albert Hallban személyesen ad koncertet műveiből, amelyre a jegyek már az első 1 órában elfogytak.

Időpont: 2018. október 16.
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
További informácók: www.eventim.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek