Nyomtatás

Cleanzone: A steril- és tisztaszobák nemzetközi vására, 2018. október 23-24.

2018-09-24 632

cleanzoneA Messe Frankfurt néhány évvel ezelőtt egy vadonatúj kiállítást indított útjára. A steril- és tisztaszobák technológiai vásárát azért hívta életre, mert az egyre növekvő igény már új piacot teremtett a gyártóknak és a szolgáltatóknak. Idén már közel 80 kiállító mutatja be termékeit és szolgáltatásait október 23-24-én Frankfurtban a Cleanzone szakvásáron.

A steril- és tisztaszobák felhasználása

A Cleanzone 2018-ban mintegy 30 %-kal nagyobb területet foglal el, mint tavaly, ez pedig az ágazat fejlődésének tudható be, hiszen egyre szélesebb körben használják a sterilszobákat. A technológia fejlődésével napról napra több high-tech termék készül, például a csökkentett emissziós hajtásrendszer, a nagyfelbontású képfelismerő rendszerek, vagy akár az ultratiszta környezetben készülő komplex gyógyszerek. Interdiszciplináris eseményként a Cleanzone minden iparágat megszólít, amelyek sterilszobákat használnak.  

cleanzone1

Fejlődő iparág

Folyamatosan növekszik az igény a tökéletesen tiszta körülmények között történő gyártásra, többek között a gyógyszerészetben, az élelmiszeriparban, a mikrotechnológiában vagy a gépjárműgyártásban. A Cleanzone nemzetközi és szakmaközi vásáron október 23-24-én Frankfurtban mutatja be az iparág a kihívásokra adható innovatív megoldásait, miközben útbaigazítást ad a szakmai látogatóknak az irányelvek, szabványok és különböző fogalmak rengetegében.

A Cleanzone 2018 top témái

A szakvásár egyik fő témája a tisztaszobák biztonsága, fókuszban többek között a kiberbiztonsággal. A bio- és géntechnológiai eljárásoknak köszönhetően ma már egyre jobban elterjedt a célzott terápiák és a diagnosztika használata. Másik kiemelt téma lesz a modern, egyénre szabott gyógyítás, valamint az orvostechnikai termékek tisztaszobákkal szemben támasztott követelményei. De olyan további témák, mint a folyamatok szimulációja a tisztaszobákban és a gyárépületek szoftveres tervezése is napirendre kerülnek a Cleanzone 2018 során. Technológiai vásárként minden téma, esemény, kiállítói bemutató közös jellemzője az innováció: a digitalizáció és az energiahatékonyág.

cleanzone3

Kísérőprogramok

A kiállítók bemutatkozása mellett számos eseménnyel várja a Cleanzone a szakmai látogatókat, akik itt konkrét megoldási javaslatot kaphatnak problémáikra. A Cleanzone konferencia, a Cleanzone Plaza nevű akciószínpad, a szakértői fogadóórák, a Cleanroom Talks, a szekcióbeszélgetések, a kutatási tér, valamint a CleanroomAward díjkiosztó, mind a tudástranszfert, a szakértők és üzleti partnerek tapasztalatcseréjét szolgálják.

Magyarországi Képviselet:

BD-Expo Kft., Szabados Katalin
Tel.: 1/346-0273,
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.messefrankfurt.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek