Nyomtatás

Etyeki Szüreti Borangoló, 2018. szeptember 22.

2018-09-17 726

etyekborSzüreti hangulat várja az Etyekre érkezőket 2018. szeptember 22-én. Borospincék, családi gazdaságok, műhelyek nyílnak meg a látogatók előtt, ahol a bor- és gasztronómiai kóstolók mellett kulturális- és gyermekprogramokat is kínálunk. Családias hangulatban, megújult környezetben, pincéről pincére fedezhetik fel Budapest szőlőskertjének értékeit ezen a napon.

Izgalmas gasztroélményekkel gazdagodhat, aki Etyekre látogat. A bor, pezsgő, pálinka, must, borecet kóstolásán túl csoki kóstoló, sajtkülönlegességek, sonka, házi sütemények, házi szörpök, mézkóstoló, falusi vendégasztal várja az ínyenceket.

Kézműves workshopok, akvarell festés, bonbonkészítés színesítik a kézügyességüket szívesen próbára tevők programját a virágműhelyben, ékszerműhelyben, festőműhelyben és a csokoládéműhelyben.

Egy-egy különleges dallamért vagy egy igazi csajos programért is érdemes lesz Etyekre kirándulni. 15 órától pedig a hagyományos szüreti felvonulás indul kisbíróval, traktorokkal, sok-sok zenével és tánccal. A felvonulást élőzenés szüreti mulatság követi.

Időpont: 2018. szeptember 22.
Helyszín: Etyek
Információ: www.etyekiborangolo.hu

 

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek