Nyomtatás

Bioétel és Borfesztivál, 2018. szeptember 14-16.

2018-09-12 618

gyumolcsA Hajdúszoboszlói Bioétel- és Borfesztivál Magyarország egyedülálló gasztronómiai eseménye, ahol bio és bor összeforr. Hajdúszoboszló hagyományos őszi gasztrokulturális rendezvényén a bio alapanyagokból helyben készült ételkülönlegességeknek és a kiváló magyar pincészetek borainak jut ismét a főszerep.

Hajdúszoboszló hagyományos őszi gasztrokulturális rendezvényén a bio alapanyagokból helyben készült ételkülönlegességeknek és a kiváló magyar pincészetek borainak jut a főszerep. A fesztivál három napján a vendéglátók pultjainál csak bio húsból és bio élelmiszerekből készült ételek bő kínálata várja a látogatókat.

A kiváló ételek kísérőjeként pedig az ország különböző tájairól érkező vörös, fehér és rosé borok színes választékával ismerkedhetnek meg az érdeklődők a bor pavilonoknál. A háromnapos rendezvényt népzenei és néptánc bemutatók, könnyű- és komolyzenei koncertek, valamint a bio életformát népszerűsíthető kísérőprogramok egészítik ki.

Időpont: 2018. szeptember 14-16.
Helyszín: Hajdúszoboszló
Információ: hajduszoboszlo.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek