Nyomtatás

KR4FT - IV. Kraft Sörfesztivál, 2018.szeptember 14 - 16.

2018-09-12 1038

kraftsorTokenes rendszerrel, főzdelátogatással, élőzenével és külföldi sörfőzdékkel, de változatlan koncepcióval tér vissza Főzdeparkba a IV. Kraft Sörfesztivál. A háromnapos összejövetelre a belépés ingyenes, kötelező pohár nincs. Összesen 17 hazai és külföldi főzde 100 söre lesz kóstolható szeptember 14 és 16. között, hol máshol, mint a budapesti Főzdeparkban...

...a régi sörfőzde, illetve konzervgyár területén; a hazai sörfőzdék tágasra nyitják kapuikat a nagyközönség előtt, míg a régiós főzdék is személyesen érkeznek csapolni a saját - eddig itthon nem elérhető - söreiket a ? Budapest Beer Week ? tripla standja mögé.

Szokás szerint nem lesz belépő ✖, kötelező pohárvásárlás ✖, minimum fogyasztás ✖, vagy fizetős wc ✖, ellenben a kraft sörökön túl food truck ✔, édesség ✔, alkoholmentes ital ✔, kávé ✔ és koktél ✔ opciókkal is készülünk, illetve lesznek ingyenes főzdetúrák ✔, itt debütáló főzetek ✔ és élő fellépők ✔ mindhárom nap. Újdonság viszont, hogy a műanyag poharakat száműztük a fenntarthatóság jegyében, fizetni pedig tokenekkel lehet majd a sörökért, melyeket a helyszínen lehet nem csak készpénz, de kártya ellenében is beszerezni. A főzdék, a sörsor, a kitelepülők és a fellépők is hamarosan is részletesen bemutatásra kerülnek...

Találkozunk a Maglódi út 47. alatt? Nem kérdés. Jön a család és a kutya is? Mondat végén - kérdőjel helyett - pont. Cimborák is meg vannak hívva? A választ már tudjátok, csak nyomjátok a gombot.

Helyszín: Főzdepark, Maglódi út 47.
Időpont: 2018. szeptember 14-16.
További információ: beerporn.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek