Nyomtatás

Táncpanoráma, 2018. szeptember 13-15.

2018-08-24 543

tancTánc a Balaton partján - Tizenhatodik alkalommal kerül megrendezésre a keszthelyi Táncpanoráma a Nemzeti Táncszínház és a keszthelyi Balaton Kongresszusi Központ és Színház közös szervezésében. A keszthelyi Táncpanoráma a Balaton Színház 2002-es átadása óta kínál az őszi hónapokban tartalmas kikapcsolódási lehetőséget a tánc szerelemeseinek.

Az elmúlt évek alatt a patinás város egyik meghatározó kulturális eseményévé vált a Táncpanoráma, amely a táncművészet kiemelkedő társulatait vonultatja fel több – néptánc, táncszínház és modern balett – műfajban.

Különleges táncbemutatóval és Lakatos János legújabb szórakoztató tánctörténeti előadásával, a Tánc és kreativitás címmel érkezik a Nemzeti Táncszínház idén Keszthelyre. Emellett három nagy táncegyüttes, a Szegedi Kortárs Balett, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes és a Duna Táncműhely produkcióit, valamint a  30 éves a Szegedi Kortárs Balett fotókiállítását láthatják keszthelyi nézőink.

 
 

Időpont:  2018. szeptember 13-15.
Helyszín:  Keszthely
Információ: nemzetitancszinhaz.hu

 (Esemény Menedzser) 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek