Nyomtatás

Volvo High Tech Regatta, 2018. július 14–15.

2018-07-04 559

vitorlasIdén is megrendezésre kerül a Volvo High Tech Regatta, a Balaton leglátványosabb vitorlásversenye, ahol 2018. július 14-15-én, partközeli pályafutamokon és egy Alsóörs – Balatonfenyves közötti túrafutamon képviseltetik magukat a hazai csúcskategóriás egy- és többtestű hajók.

A verseny a jubileumi 50. Kékszalag Erste Nagydíj előtti nagy összemérése is lesz a rohanógépeknek.

Július 14-15-én olyan látványban lehet része annak, aki Alsóörsre vagy Balatonfenyvesre látogat, ami világviszonylatban is ritkaság: mintegy 20, a vitorlázás legmodernebb irányvonalait képviselő hajó mérkőzik meg a települések előtti vízterületen.

A nemcsak hazai, de nemzetközi vizeken is a legújabb innovációkat megtestesítő katamaránok állnak majd rajthoz, amik a szél sebességének akár többszörösével is képesek száguldani, így garantáltan pörgős, látványos verseny zajlik majd. Lesznek egyedi fejlesztésű rohanógépek, mint például a Kékszalag időrekorder hazai tervezésű és építésű Opel Fifty-Fifty, az America’s Cup, AC45 típusú versenyhajójának alapjain nyugvó, tavi körülményekre optimalizált RSM 2. vagy a HUN3BOGI katamarán, ami új kihívóként ezen a versenyen debütál.

Időpont:  2018. július 14–15.
Helyszín:  Yacht kikötő, Balatonfenyves
Információ:  hightechregatta.hu



(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek