Nyomtatás

Lokális marketing: az új, költséghatékony eszköz a versenyelőnyért - 2018. szeptember 13.

2018-06-01 827

roumingAz elmúlt három évben jól megfigyelhető volt, hogy felerősödött az emberek véleményalkotó kedve az online térben. Évekkel ezelőtt leginkább csak fórumokon, blogokban találkozhattunk ezekkel az értékelésekkel. Napjainkra a cégek socialmedia-felületeire (Google Térkép, Facebook) kerültek át az ügyfélvélemények. Miért fontos ezt tudnunk?

2015-ben a világban elindult egy új marketingtrend, a lokális marketing, ami 2018-ban bekerült az USA top 3 marketingirányzatába. 2017-ben Magyarországra is elkezdett begyűrűzni ez a trend: számos vállalkozás beemelte a marketingeszköztárába a költséghatékonysága miatt. Ezek a cégek a saját területeiken versenyelőnyre és magasabb árbevételre tettek szert a konkurens cégekkel szemben.

Mi a lokális marketing? Kinek érdemes használnia? Milyen elemekből tevődik össze? Hogyan lehetünk benne sikeresek? A Menedzserképző Központ marketing workshopján választ kapunk az összes kérdésre – átfogó, magyar, esettanulmányokkal tarkított, gyakorlati előadás keretén belül.

Időpont: 2018. szeptember 13.
Helyszín: Danubius Hotel Astoria City Center
Információ: menedzserkepzokozpont.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek