Nyomtatás

Pünkösdi Hal és Vadünnep, 2018. május 19.

2018-05-15 702

halesborA Pünkösdi Hal- és Vadünnep Szekszárd város második legfontosabb közösségi ünnepe a Szüreti Napok mellett. Minden év pünkösdjén zajló, négy napos forgatag színpadi programokkal, gasztrosátorral és boros pavilonokkal és kézműves vásárral a belvárosban. A rendezvényt idén harmadik alkalommal a Babits Mihály Kulturális Központ szervezi.

A fesztivál fő hívószavai a pünkösdi hagyományok, a minőségi gasztronómia és a hozzá illő, magas színvonalú kulturális program. Az esemény egyszerre kínálja a szabadidő tartalmas eltöltésének lehetőségét jó társaságban, a térségre jellemző minőségi ételekkel, jó borokkal és fergeteges színpadi produkciókkal.

Hagyományok, kulturális, gasztronómiai és természeti értékek a sárközben, Gemenci erdő szomszédságában, pünkösdkor Szekszárdon! Ismerkedjen meg a szekszárdi borvidék boraival, kóstoljon hazai hal- vadételeket!

Időpont: 2018. május  19.
Helyszín: Szekszárd
Információ: www.szekszardagora.hu



(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek