Nyomtatás

Beszédépítés és előadói technikák - 3 napos tréning, 2018. május 23.

2018-04-18 1742

kommunikacioA prezentációd a legnagyobb lehetőség arra, hogy másokkal megoszd az üzeneted és cselekvésre inspirálj. Mégis általános hiba, hogy az előadások megragadnak az információk tényszerű közlésénél. Emiatt hatnak sokszor az évértékelők, a döntés-előkészítő elemzések és a heti meetingeken elhangzó beszámolók monoton monológoknak.

Ráadásul az így átadott tudás nem marad meg és nem is hasznosul – akármennyi munkát is fektetett bele előzetesen az ember.

Ha te is szeretnél hatásosan prezentálni és ezáltal része lenni a vállalati döntéshozatali folyamatoknak, cselekvésre ösztönözni a csapatodat vagy a vezetőidet, akkor olyan kommunikációs eszközökre van szükséged, amik túlmutatnak a tényszerűségen. 

Mi lenne, ha az információ helyett az üzenet vezetné a beszédedet? 

3 napos beszédépítés és előadótechnika tréningünkön megtanítjuk, hogyan találjuk meg mondandónk fő- és al-üzeneteit, ebből hogyan és milyen technikák bevonásával építsünk szöveget, hogyan adjuk elő, hogy emlékezetes módon jusson el üzenetünk hallgatóságunkhoz.

További információ: konferencia.hvg.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek