Nyomtatás

Értékesítés a 21. században - Új módszerek, hatékony eszközök, 2018. május 9.

2018-04-18 717

cegesautoAz emberek szeretnek vásárolni, de nem szeretik, ha valaki el akar nekik adni valamit  - ez a gondolat talán sosem volt annyira igaz az üzleti életben, mint ma. A döntéshozók egyre tudatosabbak, az érvelés egyre nehezebb. Az ügyfél lett az értékesítő legfontosabb konkurenciája. Hogyan lehet valakiből mégis sikeres értékesítő? 

A 21. század új környezetet és feltételrendszert teremtett az értékesítői szakma számára is. Ami tegnap még működött, ma már nem hatékony, hiszen a változás, fejlődés a partnereinket sem kerüli el. Egyszerűen „eladni” ma már lehetetlen, nem csak újfajta termékeket, de újfajta módon is kell értékesítenünk - azokat a csatornákat kell alkalmazzuk, ahol valóban elérjük ügyfeleinket.

Szemináriumunkon azokra a mindenkit foglalkoztató kérdésekre adunk válaszokat, hogy miért lesz valaki szimplán termékeladó, míg más sztárértékesítő, ugyanazon a pályán? Hogyan lehet valódi értéket teremteni az ügyfélnek a 21. században? Hogyan segítheti a digitalizáció nemcsak az ügyfél információszerzését, hanem az értékesítő napi munkáját és prioritásainak meghatározását? Hogyan azonosítható be az 5 értékesítői, és a 4 ügyféltípus?

Időpont: 2018. május 9.
Helyszín: BMC - Budapest Music Ce
Információ: konferencia.hvg.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek