Nyomtatás

Óbuda Napja, 2018. május 3-5.

2018-04-18 572

gyerek4Budapest tavasszal azt az arcát mutatja, melyet fiatalok, idősek, a családok és a turisták egyaránt szeretnek. Megannyi helyszíne más és más élményt tartogat számunkra. Sokak szemében a főváros egyetlen hatalmas, lüktető, színes és izgalmas terület, ezért jogos a kérdés, vajon létezik-e önálló identitása a különböző városrészeknek és az ott élő embereknek?

Nos, a rövid, egyszavas felelet helyett azt javaslom, hogy Ön is látogasson el a III. kerület legjelentősebb kulturális és szórakoztató eseményére, Óbuda Napjára. Itt egyszerre találkozhat a történelmi nevezetességekkel, gasztronómiai különlegességekkel, a helyben működő civil szervezetek képviselőivel, a kerület életében fontos szerepet vállaló lokálpatriótákkal, a helyben élők közösségeivel, s általuk talán a válasszal is. A Duna közelsége, épített örökségünk és az itt élő polgárok vendégszeretetének együttese teremti meg azt a páratlan atmoszférát, melyet vendégeink és az ide látogatók egyszerűen csak a hely szellemének neveznek.

Időpont: 2018. május 3-5.
Helyszín: Óbuda
Információ: obudanapja.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek