Nyomtatás

SVIAZ IT és telekommunikációs szakkiállítás, 2018. április 24-27.

2018-04-16 431

sviazA moszkvai  Expocentre  vásárterületen  kerül  évente  megrendezésre  Kelet-Európa egyik  legnagyobb  IT  és  telekommunikációs  megoldások,  termékek szakkiállítására, a SVIAZ-ra. mely a világ elsőtop 10 ICT kiállítása közé tartozik.

Bemutatásra kerülő tematikák: kommunikációs technológia, felszerelések, megoldások és szolgáltatások, adathálózatok, távközlési és hálózati infrastruktúra, TV és  rádió  műsorszórás,  szoftver,  IT  szolgáltatások,  mobil  fizetések,  internet-alapú technológia  és  szolgáltatások,  adattároló  és  feldolgozó,  központok,  berendezések, szoftverek, vállalati adatközpontok számára megoldások és szolgáltatások, start up-ok, munka és karrier lehetőségek a telekommunikációs ágazatban.

A tavalyi kiállítás rövid statisztikája: 19.778 négyzetméter kiállítói terület, 332 kiállító 22 országból, a kiállítás 4 napja alatt 11.730 buyer-látogató. Az idei kiállítás területe már megközelíti a 17.000 m²-t, a regisztrált kiállítók száma pedig túllépte a 300-at.

Időpont: 2018. április 24-27.
Helyszín: Moszkvai Expocentre
Információ: sviaz-expo.ru/en

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek