Nyomtatás

Magyar Ízel Lounge, 2018. április 13.

2018-04-12 407

etteremTégy gasztronómiai körutazást a Magyar Ízek világába és egy kötetlen, lazulós péntek esti program keretében kóstold meg velünk Magyarországot, 2018. április 13-án, 18 órától a Várkert Bazár fedett rendezvénycsarnokában! A jóízű beszélgetések mellé jóízű falatok is dukálnak.

Erről gondoskodnak a Vakvarjú, a Vígvarjú és a Bock Bisztró sztárséfjei, Kiss O'Shea Dániel, valamint Bíró Lajos és Varjú Viktor, akik egy-egy gasztroponton kiemelt hazai alapanyagokból készített ízelítőkkel várják az érdeklődőket. Falatozhatunk majd többek között libamáj sushit, marhapofát gulyás szószban, gemenci szarvassonkát, kapros fogast, sőt, többféle mangalica malacságot is.

Emellett hamisítatlan, kiváló minőségű, mintegy 50 féle hazai termék kóstolójára is mód nyílik, közvetlenül az előállítók, termelők tolmácsolásában. Ráadásul a legfinomabb, nemzetközileg elismert magyar borok, pálinkák és kézműves sörök kíséretében: megközelítőleg 200 fajta finomabbnál-finomabb nedűből válogathatunk majd. A jó hangulatot színes programokkal is megalapozzuk, s hogy a lélek is jól lakjon, a jegyvásárlással jótékonysági kezdeményezésünkhöz is csatlakozik minden kedves résztvevőnk: valamennyi belépőjegy 50%-át a Böjte Csaba ferences rendi szerzetes nevével fémjelzett Dévai Szent Ferenc Alapítvány által felkarolt rászoruló gyermekek támogatására fordítjuk, akiknek az összegyűjtött értékben kistermelői, tartós élelmiszereket juttatunk el.

Időpont: 2018. április 13., péntek, 18:00–23:00
Helyszín: Várkert Bazár – rendezvénycsarnok (1013, Ybl Miklós tér 2-6., Budapest)
Információ:facebook.com

(Esemény Menedzser)

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek