Nyomtatás

Fizess Verssel - 2018. március 21.

2018-03-13 451

kolteszetEgy vers a kedvenc költődtől, vagy saját ihletésű sorok? Mi mindkettőt nagyra értékeljük: engedd szabadon szárnyalni a benned rejlő művészt, rendelj egy csésze gőzölgő kávét*, meríts belőle ihletet és Fizess Verssel  2018. március 21-én, a Költészet Világnapján! Idén a finom kávén kívül azonban még mást is nyerhetsz soraiddal!

Készíts egy fotót versedről, majd töltsd fel a www.meinlcoffee.com weboldalra. A 10 leginspirálóbb költemény íróját 2 db JP Cooper koncertjeggyel jutalmazzuk! Figyeld a www.meinlcoffee.com weboldalt, hogy megtudd, a döntősök közé jutottál-e! Tarts velünk JP Cooper nemzetközileg elismert énekes és dalszövegíró koncertjére! Premier: 2018. május.

“A Julius Meinl-el való együttműködés lehetőséget adott számomra, hogy tisztelegjek pályatársaim, kedvenc költőim és szövegíróim munkája előtt, remélem, hogy az elkészült új dal is megmutatja, hogy a költészet mindenhol jelen van.” – JP Cooper.
 
Az idei év másik újdonsága, hogy ezúttal bárki megtekintheti majd az országszerte összegyűjtött több ezer darab verses cetlit, mégpedig 2018. április 11-től (A Magyar Költészet napjától kezdve) egy héten át Budapest szívében az Akvárium klubban.

Az eseményről bővebb információ: www,meinlcoffee.com | www.facebook.com
A felhíváshoz csatlakozott helyszínek itt: www.facebook.com

(Esemény Menedszer)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek